RACISME A ESPANYA

VÍDEO: El vergonyós episodi racista viscut en un bar que ha encès les xarxes socials

«Agafeu tota la pasta possible i doneu-nos pel cul als espanyols», li diu el treballador del bar a un home negre mentre li dona palmades a l'espatlla

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

“Agafeu tota la pasta possible i doneu-nos per cul als espanyols”, li diu un home en un bar a un altre home negre mentre li dona copets a l’esquena. Aquest vergonyós episodi racista ocorregut a un bar espanyol que encara no ha sigut identificat ha aixecat ampolles a Twitter davant de la indignació de milers d’usuaris. 

En el vídeo es pot veure com l’home, segons sembla l’amo del bar, comença a increpar el client, un home negre, amb frases de contingut racista i discriminatori sense que cap dels altres empleats o clients li diguin res. 

Notícies relacionades

“¿A que sí? I així bé Espanya, ¿a que sí? ¡Clar, home, clar!”, continua dient-li l’home a l’immigrant mentre comença a explicar monedes: “Cinc, deu, quinze, setze, disset, divuit, dinou i vint. ¡Lliures d’impostos! ¡A la butxaca! ¡Visca Espanya!”.

Després del recompte, l’home ve a dalt i li etziba: “¡I visca Pedro Sánchez! I la dona, que ara s’ha fet la presidenta de l’Àfrica. Ben aviat us truca a tots i us posa a la porta perquè us la folleu també”. Després d’això, i davant de les rialletes còmplices d’alguns, l’home prossegueix mentre li mostra un bitllet. “Perquè jo espanyol i molta raó. Mira, net per a tu [li ensenya un bitllet], i jo d’aquí, la meitat, i mi espanyol. I a sobre, pagament impostos per a tu. ¿Eh? ¡Viva Espanya!”, es pot veure a les imatges.