Va lamentar la seva mort a Facebook

Acusen l'autora de 'Cómo asesinar a tu marido' de matar el seu marit

Nancy Crampton Brophy ha sigut detinguda tres mesos després de trobar el cos del seu marit tirotejat

Ella assegura que prefereix desitjar la mort perquè no vol "sang i cervells" per les parets

asesina

asesina

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Ningú ho podia preveure. L’autora de l’assaig 'Cómo asesinar a tu marido’ ha sigut acusada de matar el seu marit. 

La policia d’Oregon considera que Nancy Crampton Brophy va ser qui va empunyar la pistola que va clavar diversos trets a l’home amb qui havia compartit 27 anys de vida. Tres mesos després, ha sigut detinguda. 

L’arrest es va produir la setmana passada, tres mesos després de trobar el cos a la cuina de l’escola Oregon Culinary Institut on es trobava. 

"He passat molt temps pensant en l’assassinat i en el procediment de la policia", deia l’autora en un assaig publicat el 2011. "No vull passar la resta de la meva vida a la presó". 

En aquest text, la dona parlava de nombrosos motius pels quals assassinar el marit, entre els quals hi havia la infidelitat, l’abús i la cobdícia. També mètodes per fer-ho com ara pistoles, ganivets, verí i, fins i tot, un sicari. "El divorci és car", assegurava.

Notícies relacionades

Segons el diari local 'The Oregonian', la dona va assegurar davant del tribunal que prefereix desitjar la mort de la gent per matar-la, ja que no vol preocupar-se de "sang i cervells" a les seves parets

Va lamentar la seva mort a Facebook

"Tinc males notícies per donar-vos", deia el juny després del succés. "El meu marit i millor amic ha sigut assassinat aquest matí. Per als que sou propers, això mereix una trucada de telèfon, però estic intentant trobar el sentit de tot plegat ara mateix", deia demanant que la gent esperés uns dies per parlar amb ella.