TURISME

La Sagrada Família i el flamenc, el que més agrada d'Espanya als turistes xinesos

zentauroepp38000904 barcelona 09 04 2017 turismo en barcelona turistas visitando180903093224

zentauroepp38000904 barcelona 09 04 2017 turismo en barcelona turistas visitando180903093224 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Visitar la Sagrada Família a Barcelona i fer classes de flamenc són les activitats favorites dels turistes xinesos que visiten Espanya, segons un informe sobre turisme xinès a Europa divulgat per Ctrip, l’agència de viatges més gran del gegant asiàtic.

Tot i que Espanya no es troba entre els països d’Europa on més ha crescut el turisme xinès durant els primers sis mesos d’aquest any, sí que està a la llista dels deu més visitats i també entre els 20 principals països d’Europa amb la més alta qualitat en serveis de viatges.

Barcelona està entre les deu ciutats més visitades i la Sagrada Família encapçala la llista de les 10 millors atraccions d’Europa, en què també apareix el Palau Reial de Madrid. En la llista de "noves maneres de veure Europa amb guies locals" és aprendre flamenc com una de les activitats favorites entre els xinesos.

Notícies relacionades

Segons assenyala Ctrip, Europa s’està tornant cada vegada més popular entre els turistes xinesos i durant el segon trimestre de l’any els viatges s’han disparat gràcies al Mundial de futbol, amb un augment interanual de més del 100% i un augment del 94% en comparació amb el primer trimestre de l’any.

Europa és la segona destinació més popular per als xinesos (amb el 13% dels viatges), just darrere d’Àsia. Els altres nou països més visitats, juntament amb Espanya, són França, Alemanya, Italia, Rússia, el Regne Unit, Suïssa, Grècia, la República Txeca i Hongria.