MESURA POLÈMICA

Youtube inclourà més anuncis que no podràs saltar

La plataforma vol picar l'ullet als creadors de contingut perquè guanyin més diners pels seus vídeos

FILE PHOTO:    Silhouettes of mobile device users are seen next to a screen projection of Youtube logo in this picture illustration taken March 28, 2018.  REUTERS/Dado Ruvic/Illustration/File Photo

FILE PHOTO: Silhouettes of mobile device users are seen next to a screen projection of Youtube logo in this picture illustration taken March 28, 2018. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration/File Photo / Dado Ruvic (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Youtube ha fet saber a través del seu canal informal Creator Insider que els anuncis no saltablesestaran disponibles per a qualsevol usuari que participi en el programa per a ‘partners’ de la plataforma, i així monetitzar els seus vídeos (treure’ls un rendiment econòmic).

Aquests vídeos generaran més diners al ‘youtuber’, que els podrà incloure al seu aire, tot i que són també una arma de doble tall, ja que són molt molestos per a l’usuari.

Tenen millor rendiment econòmic, ja que, obligatòriament, s’han de reproduir fins al final, per poder continuar veient el vídeo de Youtube.

La durada d’aquests vídeos no saltables serà de 15 o 20 segons (depenent de la zona), i els creadors de contingut podran triar en quins vídeos incloure’ls o bé utilitzar la funció especial de col·locar aquests anuncis en tots els vídeos que hagin produït anteriorment.

Competència d’Instagram TV i Twitch

Youtube vol picar així l’ullet als creadors de contingut perquè obtinguin ingressos econòmics a més de subscriptors, en vista de l’amenaça creixent d’Instagram TV, amb la qual es poden compartir vídeos de fins a una hora, i de Twitch, els vídeos en directe d’Amazon.

Notícies relacionades

Per descomptat, també és una manera de destacar els avantatges de fer-se de Youtube Premium, el servei de pagament de la plataforma que no té publicitat, a canvi, això sí, d’una quota mensual d’11,99 euros al mes.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Youtube