COMIAT VIRAL

Una divertida esquela escrita pel mateix difunt causa enrenou a les xarxes socials

El mort, Javier Martínez Pastor, es va encarregar de deixar escrit un últim missatge que ha aparegut a l'obituari del 'Diario de Cádiz'

«Hi ha gent que no sap delegar», ha assenyalat un tuitaire

muerte

muerte

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

“Marxar és molt difícil... fins que marxes. I llavors és la cosa més refotudament fàcil del món”, deia l’escriptor nord-americà John Green. Alguna cosa així havia de pensar l’autor d’una esquela que ha aparegut a les pàgines del Diario de Cádiz, i que ha causat un enrenou important a les xarxes socials fins que s’ha tornat viral. L’usuari @ElHombreMalo ha compartit una fotografia en què es pot llegir el cridaner text –en primera persona– d’un difunt, que va deixar les tasques fetes abans d’exhalar l’últim alè per poder anunciar personalment la seva mort i el lloc on es produiria el seu funeral.

El text que apareix a l’obituari del diari gadità diu el següent:

“Jo, Javier Martínez Pastor, he mort. Es diu que hi haurà una Missa Funeral a l’església Castrense de San Francisco de San Fernando el dia 25 d’agost del 2018 a les deu i trenta hores”.

Notícies relacionades

La publicació, que també pot veure’s al web del Diario de Cádiz, ha causat una notable “conya” a Twitter, una plataforma que destaca per l’humor vitriòlic i el “vandalisme” dels seus usuaris. “M’has donat una idea per quan arribi als 42”, diu un. “Li ha faltat posar: no hi falteu, hi seré de cos present i passaré llista”, comenta un altre. “Si vols estar ben servir, fes-te tu mateix el llit”, sentencia el tercer.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Cadis