On Catalunya

EL CONCURS

Aquests són els guanyadors de la platja misteriosa d'aquesta setmana

Han encertat que es tracta de la platja de Sant Pol

2-a-misteriosa-periodico-2018-8721

2-a-misteriosa-periodico-2018-8721

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els guanyadors d’aquesta setmana del concurs de la Platja Misteriosa que organitza EL PERIÓDICO són Araceli Martí Fernández i Adrià Selva Pérez. Aquests lectors han encertat que la foto que ha sigut al web del diari, del 13 al 17 d’agost, és de la platja de Sant Pol (Maresme). Els guanyadors han guanyat un exemplar de la guia ‘Totes les platges de Catalunya II. Costa Brava Nord’ en castellà i una altra en català, respectivament.

Notícies relacionades

Amb les recomanacions d’El Playólogo ( www.elplayologo.com) sobre les millors platges per visitar aquest estiu, cada setmana el concurs de la Platja Misteriosa plantejarà als lectors el repte de descobrir una preciosa cala de la costa catalana.

Digueu-nos on es troba i com s’anomena i participeu en el sorteig setmanal de les guies ‘Totes les platges de Catalunya I i II: Costa Brava Nord i Costa Brava Sud’ de Miguel Ángel Álvarez Alperi. Envieu la seva resposta abans de les 15 h de cada divendres a concurso@elplayologo.com indicant el nom i telèfon de contacte. ¡Sort!

Temes:

Platges