JOGUINA SEXUAL

Tancada una terminal de l'aeroport de Berlín al confondre un vibrador amb una bomba

El passatger va ser retingut durant una hora a l'aeroport i va perdre el vol per un error en la comprovació d'equipatges

zentauroepp4570358 barcelona 26 5 2006 sociedad anillos vibradores  un juguete 180807195959

zentauroepp4570358 barcelona 26 5 2006 sociedad anillos vibradores un juguete 180807195959 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

El personal de l’aeroport de Berlín Schönefeld ha evacuat la terminal D després de confondre un vibrador amb un artefacte explosiu, segons publica el mitjà RT. 

El mateix departament de comunicació de l’aeroport ha explicat a Twitter que havien tancat la terminal per comprovacions d’un equipatge sospitós. Però pel que sembla, el dispositiu que creien que podria ser una bomba no era res més que una joguina sexual. 

El passatger, en declaracions a RT, ha explicat que quan va arribar, la terminal estava sent evacuada i després d’acostar-se a un policia a preguntar-li què passava aquest li va demanar que s’identifiqués i el va apuntar amb la seva arma. 

Granada de mà

Notícies relacionades

El passatger, que ha preferit quedar-se en l’anonimat per raons professionals, ha explicat que a continuació el van portar a un altre espai de la terminal, on en presència delsartificiers,  van procedir a inspeccionar el seu equipatge. 

"Després de 60 tensos minuts, l’artificier va tornar rient. La granada de mà en realitat era un vibrador que la meva nòvia i jo havíem comprat la setmana anterior", ha explicat el passatger. 

Temes:

Berlín