Animalistes

L'entranyable gest d'un conductor amb un gos de carrer que va pujar a l'autobús

El vídeo en què explica com l'animal descansa als seients s'ha fet viral

perro-autobusjpg

perro-autobusjpg

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Cristian Lizama circulava amb l’autobús per la comuna de San Bernardo, a Santiago de Xilequan va veure que un gos va pujar al vehicle. Ho va fer darrere d’un home, així que al principi el jove conductor de 33 anys va pensar que era el seu acompanyant. 

Però en una de les parades es va adonar que el gos estava sol, descansant, i fins i tot dormint en un seient. Tal com s’aprecia en el vídeo. 

En declaracions a la premsa xilena, Cristian diu que va trobar "il·lògic" fer-lo baixar del bus perquè era un gos de carrer que necessitava afecte. "No podia fer-lo fora a puntades de peu ni tancar-li la porta. Si vol pujar, és benvingut".

En el vídeo, narra com la seva trobada amb ell. "Estic a la feina. Acabo d’estacionar i al sector on treballo ha pujat un gosset darrere d’un home. Pensava que era seu. I aquí el tenen, descansant. Està assegut allà. No l’he volgut fer baixar perquè deu tenir fred. Estava dormint", diu. 

Notícies relacionades

Davant les possibles crítiques per deixar que el gos dormi als seients, diu que li és igual. "Hi ha gent que fa aquest recorregut i embruta molt els seients. Tira papers a terra. En canvi, ell disfruta de la vista descansant", assegura.

Finalment, explica que fer-lo baixar seria més problemàtic per a l’animal. "Estem lluny d’on ha pujat ell. Es perdria més encara, així que el deixaré aquí a dalt perquè dormi". I anima a compartir el vídeo amb les amistats, "els seus amics canins".