On Catalunya

Vist a Twitter

L'última foto viral: "Quan ets un ximple més fent fotos a la teva nòvia per a Instagram"

La imatge es va prendre en una famosa i turística platja tailandesa

foto

foto

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Si no ho mostres a Instagram, no ho has viscut. Sembla la tònica general d’una època en què explicar el teu dia a dia a les xarxes socials és essencial. ¿Com anar a la platja i no presumir-ne? 

Això reflecteix l’última foto viral, on diversos joves fan fotos a la vora del mar a qui presumiblement són les seves parelles, que posen per a la càmera. Una escena bastant habitual tant en homes com en dones que ha fet la volta al món per la seva magnitud: tres fotos en una sola imatge.

Malgrat que avui dia tothom posa per a les seves xarxes socials, hi ha usuaris que han aprofitat per fer comentaris sexistes sobre això, deixant entreveure que són els homes els que han d’'aguantar' aquest tipus de situacions.

¿Què reflecteix la foto?

La realitat és que la imatge és una més en el dia de la famosa platja de Maya, a Tailàndia, una destinació paradisíaca on és comú veure aquest tipus d’imatges. Només cal buscar el hashtag a Instagram per adonar-se que no hi ha qui trepitgi aquesta sorra sense immortalitzar-ho de la mateixa manera. 

Notícies relacionades

L’autor de la imatge, Lewy-G, va compartir aquesta escena viral diumenge a Reddit. Ell era el quart 'fotògraf' a només uns metres. En un comentari sobre la imatge, el jove assegura que precisament estava fent una foto a la seva nòvia quan es va adonar que no era l’únic "nòvio d’Instagram". 

En un altre comentari, va explicar que això és habitual i que va provar d’immortalitzar el moment abans que el govern tailandès tanqués aquesta platja, com va anunciar al maig. Situada a l’illa de Ko Phi Phi, el seu salt a la fama després de la pel·lícula 'La platja', de Leonardo DiCaprio, ha provocat un excés de turisme a la zona. En les respostes, altres usuaris corroboren el viscut: aquesta platja és sempre plena de gent fent-se aquest tipus de fotos.