DECLARACIONS EL 2012 A INTERECONOMÍA

El dia que Pablo Casado va dir «imbècil» i «subnormal» a Javier Bardem

El president del PP va afirmar que estava «fart d'aguantar a totes les manifestacions la família Bardem»

video-casado / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Javier Bardem s’ha convertit aquest diumenge en ‘trending topic’ per gràcia de Pablo Casado, flamant nou president del Partit Popular.Pablo Casado Les xarxes socials es fan eco dels insults que Casado li va dedicar a l’actor el 2012 quan li va dir “imbècil i subnormal”. 

Al programa ‘El Gato a l’Aigua’ d’Intereconomía, l’acabat d’elegir president del PP recomanava la gent que anés “a veure Tadeu Jones en comptes d’aquest subnormal dient aquestes coses”. Casado es referia a unes declaracions de Bardem a la presentació de la pel·lícula ‘Skyfall’ quan l’actor espanyol va dir que “els dolents d’avui són els que rescaten els bancs i no les persones. Els que fan que els bancs no pensin qui són les persones que estan desnonant. Ells fan molt més mal del que jo pugui fer en aquesta pel·lícula”. Parlava del film més ambiciós de la saga de James Bond, en què Bardem fa de dolent.

A més, Casado també es va posar amb tot el clan Bardem: “Llavors, com que és un imbècil i estic fart de tota la família Bardem, que vingui a donar lliçons de democràcia, que no els ha votat ningú, he d’aguantar-los totes les manifestacions, no representen ningú”.

Carlos Bardem ha sortit en defensa del seu germà a través d’aquest tuit:

Dissabte, després de l’elecció de Casado com a president del PP, Carlos Bardem també li va dedicar un missatge:

Notícies relacionades

Un dels tuits que recullen la relliscada de Casado del 2012: