ALS EUA

La commovedora història del noi que va caminar 32 km per no arribar tard a la feina nova

A Walter Carr se li va esptallar el cotxe just el dia abans i el seu cap va premiar-li l'esforç regalant-li un altre vehicle

lainz / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta és la història de Walter Carr, el noi que va caminar 32 quilòmetres durant la nit per no arribar tard el primer dia de la feina nova. El seu esforç i compromís no van caure en sac foradat, ja que el cap, a l’assabentar-se de la gesta va decidir regalar-li un cotxe. Aquest cas exemplar és l’últim viral amb final feliç que ocupa els mitjans dels Estats Units.

Havia de ser el seu primer dia a la feina nova en una empresa de mudances, però la mala sort va fer que just llavors se li espatllés el cotxe. En comptes de trucar a l’empresa i explicar el que li havia passat, Walter Carr no va dir-los res i va decidir caminar tota la nit i recórrer els 32 quilòmetres –algun tram camps a través– que separaven casa seva de la casa a la qual havia d’anar per fer una mudança.

Va ser tan previsor Carr, que va arribar abans que la resta de l’equip i la propietària de la casa, al conèixer la caminada que havia fet li va dir que podia descansar. En comptes d’això, el noi es va posar a avançar feina. La dona, Jenny Hayden Lamey, impressionada, va publicar l’exemple del noi a Facebook. 

Es va fer viral a Facebook

La història va començar a córrer per la xarxa –va tenir més de 800 comparticions en un dia– i l’amo de l’empresa de mudances, Luke Marklin, es va assabentar del que havia passat i va decidir llavors que havia de premiar la tenacitat i la voluntat d’un treballador així. Així és que va viatjar a Alabama per conèixer-lo en persona, i fer-li un regal que Walter Carr no hauria imaginat mai: un cotxe nou.

Notícies relacionades

"Estic orgullós de tenir algú així al meu equip", va dir el seu cap, Marklin, a les xarxes socials, en un missatge que ha compartit amb l’etiqueta #TheWorldNeedsMoreWalters (el món necessita més Walters).

Segueix Extra  a Facebook