Quintades a Tolosa

Un futbolista professional arrasa a l'imitar Michael Jackson

La nova incorporació del Tolosa mostra els seus dots com a cantant

bostock

bostock

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou fitxatge del Tolosa, John Bostock, s’ha convertit en l’últim viral de la popular xarxa social Twitter, al demostrar els seus dots com a cantant a l’entonar 'Billie Jean', un dels èxits de Michael Jackson. La imitació de Bostock demostra els seus grans dots musicals i de ballarí.

Així ho ha mostrat ell mateix en aquesta plataforma de 'microblogging', en què apareix interpretant un tema del rei del pop en la quintada que aquest club de la primera divisió francesa obliga a fer els jugadors que s’incorporen a la plantilla. D’aquesta manera, el conjunt gal intentarà la pròxima temporada deixar la meitat de la taula i fer un pas cap endavant després d’aconseguir el 13è lloc l’any passat.

La incorporació d’aquest futbolista britànic d’origen de Trinitat i Tobago, procedent del Bursaspor, és per ocupar el centre del camp francès. Es tracta d’un jugador amb experiència a diverses lligues, ja que després de debutar amb el Cristal Palace en la Premier League, ha jugat en lligues com la francesa, la turca i l’americana.

Una quintada molt estesa

Notícies relacionades

No obstant, cantar davant dels nous companys no és una cosa que només se celebri a França. A Espanya, les noves incorporacions del Reial Betis també es van veure obligats a delectar la resta de jugadors i demostrar les seves habilitats en la música.

D’aquesta manera, els del planter i les noves incorporacions van haver d’accedir a cantar en la concentració que l’equip andalús celebra de cara a la prèvia a la UEFA Europa League.

Temes:

Futbol