Reivindicació feminista

Ariana Grande, sobre el seu últim videoclip: "Tenir cony és un privilegi"

L'artista americana fa un al·legat feminista en el seu nou senzill

ariana

ariana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant nord-americana Ariana Grande ha tornat a incendiar les xarxes. En aquesta ocasió és perquè ha revelat per Twitter que "tenir cony és un privilegi".

Les declaracions de la intèrpret de 'No tears left to cry' es produeixen només dies després que el seu nou senzill, 'God is a woman', veiés la llum amb multitud de referències a la Bíblia, el sostre de vidre o altres problemes que pateixen les dones diàriament, com és l’assetjament amb una escena on uns homes comencen a insultar-la, i li diuen “puta" i "porca".

El videoclip, que ja compta amb més de 20 milions de reproduccions, destaca la idea que la dona és l’autora de la creació. Per aquesta raó, la cèlebre fresc de Miguel Ángel a  la Capella Sixtina apareix amb un Déu negre i femení, la mateixa cantant californiana.

Picada d’ullet a Madonna

El curtmetratge també ha tingut artistes convidades com és el cas de la Reina del Pop. Madonna també apareix en el vídeo, ho fa mentre recita el versicle Ezequiel 17:25, el mateix que declama Samuel L. Jackson a 'Pulp Fiction': "I us asseguro que vindré a castigar-vos amb gran venjança i còlera furiosa aquells que pretenguin enverinar i destruir les meves germanes. I tu sabràs que el meu nom és Jahvè quan caigui la meva venjança damunt teu", canta l’artista del famós 'Like a Virgin'.

Notícies relacionades

Tot això acaba amb una proposta que, tal com assegura Grande a les seves xarxes socials, volia apoderar la dona, ja que "el sexe és apoderament".

Un altre cant al feminisme

Durant el que portem d’any, el feminisme ha guanyat presència en la societat i això s’ha vist reflectit en diversos temes amb la lluita de la dona com a tònica principal. Ja queden lluny el 'Girls Just wanna have fun' de Cyndi Lauper. Aquest any a Espanya s’ha vist aquest crit de lluita amb la veu de Rozalén i ‘La puerta violeta’, però el que ha aconseguit les cotes més altes de popularitat ha sigut l’‘ex triunfito’, Miriam Rodríguez, que en el seu primer senzill després de l’Acadèmia assegura que és dona i que “no pertany a ningú”.