EN UN RESTAURANT ASTURIÀ

Tiberi èpic de gairebé 50.000 euros: vuit empresaris es donen un homenatge a Madrid

El tiberi va incloure ampolles de xampany de 15.000 euros, 6.000 euros en escamarlans o 3.000 euros per angules del Nalón

comilona

comilona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eltiberiva passar el 22 de juny passat. Divendres a la nit. Vuit empresaris van quedar per donar-se un homenatgeen un restaurant asturià de Madrid,Casa Parrondo, al carrer de Trujillos, a prop de la plaça d’Orient i del Palau Reial. Els comensals, certament, van menjar com reis, sense importar-los ni l’àcid úric en sang ni els zeros en el compte. Només l’IVA que van pagar entre mariscos, filets i whiskies dona perquè una família mengi diversos mesos: (¡gairebé 4.500 euros!).

Eltotal, va ratllar els 50.000 euros(concretament els 49.292 euros). Si l’àpat es va pagar per separat, van tocar a 6.161 euros.

Menú pantagruèlic

Els quatre quilos d’escamarlans d’anella vermella (6.000 euros), els quatre quilos de percebes (600 euros), els dos quilosd’angules del Nalón (3.000) o els tres quilos de filet de bou van ser regats per quatre ampolles de Flor de Pingus Colección (8.000) i dues ampolles de xampany Louis Roederer de la Vall del Marne (¡30.000!). També hi va haverJohnnie Walker(400 euros) i gintònics després de les postres, un suflé especial, de 120 euros. A més, diversos paquets de tabac i puros Romeo y Julieta. 

Notícies relacionades

Pel que sembla, segons explica La Voz de Asturias, la factura s’hauria viralitzat a internet per una revenja d’un acomiadat del local. L’amo del local, Nicolás Parrondo, ha assegurat al diari que no li sorprèn la factura: "N’he tingut alguna de fins a 90.000 euros". Així mateix, nega una notícia falsa que circula a la xarxa que assegura que els comensals eren sindicalistes: "Eren empresaris del metall, un d’ells de Laviana", aclareix. 

Factura de Casa Parrondo.

Segueix Extra  a Facebook