Crítiques a Instagram

Una model és atacada per un tauró mentre es feia una foto

Ha rebut crítiques i missatges d'odi per aquestes imatges: "Creuen que soc una rossa estúpida"

tiburon

tiburon

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Katarina Zarutskie posava per a la càmara quan es va veure sorpresa per un tauró. La model, que passava uns dies amb el seu nòvio a les Bahames, feia ‘snorkeling’ a Staniel Cay i no perdia ocasió de fotografiar peixos i petits taurons per al seu Instagram.

En una d’aquestes escenes, quan es relaxava a l’aigua, un dels taurons li va mossegar el braç i li va provocar dues grans ferides. Ara queda a l’espera de veure si necessita cirurgia per treure fragments de les dents que van quedar clavades.

Les crítiques a les xarxes socials no han tardat a arribar. La jove de 19 anys va rebre tota mena de missatges en els quals, per començar, condemnaven irònicament que hagués alimentat als animals.

En declaracions a la BBC, la model lamenta que els seguidors utilitzin la informació que volen. "He rebut moltíssims missatges d’odi dient coses ridícules. Creuen que soc una model rossa estúpida a Instagram, i tinc experiència en busseig, sé que nedar amb aquests taurons normalment és segur".

Notícies relacionades

La californiana coneixia perfectament l’entorn i, malgrat l’advertència del seu nòvio, no va tenir cap objecció a banyar-se.  Amb l’adrenalina, amb prou feines va patir en aquesta situació. "La cosa hauria canviat si la gent s’hagués posat a cridar"

Malgrat la mala experiència, la model no té por: "M’encanta el mar. La pròxima vegada m’ho pensaré dues vegades, però no temo l’oceà. Al contrari". 

Temes:

Instagram Models