MALESTAR ENTRE TURISTES I COMERCIANTS

Els convidats famosos comencen a arribar al casament de Kimbal Musk

El germà d'Elon Musk, propietari de Tesla, i la milionària texana Christiana Wyly, es casen aquesta tarda a les ruïnes d'Empúries

zentauroepp44072630 graf1303  l escala empuries  girona   30 06 2018    el magna180630205140

zentauroepp44072630 graf1303 l escala empuries girona 30 06 2018 el magna180630205140 / Robin Townsend

1
Es llegeix en minuts

Salma Hayeck, Beyoncé i Will Smith són probablement els rostres més coneguts d’entre els aproximadament 300 convidats que assistiran aquesta tarda al casament de l’empresari Kimbal Musk, germà del propietari de l’empresa Tesla, Elon Musk, i la milionària texana Christiana Wyly. Entre els privilegiats que s’espera que seran presents aquesta tarda a l’enllaç que té lloc a Sant Martí d’Empúries, destaca Barack Obama, expresident dels Estats Units, i la seva dona, Michelle.

Encara que aquest matí havien desaparegut els vigilants i les tanques i el recinte estava obert de nou, el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Empúries ha fet públic a través de la seva pàgina web que aquesta tarda el nucli històric “tancarà excepcionalment” a partir de les 17 hores.

El nucli històric de la població empordanesa va quedar blindat divendres amb tanques i vigilància que impedien l’entrada a les ruïnes des de qualsevol dels seus punts d’accés. El motiu del tancament va ser la festa prèvia a l’enllaç, una circumstància que va agafar desprevinguts els turistes, que no van poder visitar el recinte.

Notícies relacionades

Alguns visitants, com Marie Claude, no sabien que ahir, divendres, les ruïnes van quedar tancades. Altres turistes, com Cristina Rovira, s’han desplaçat al lloc expressament per intentar veure “algun famós” que estigui convidat al casament del magnat nord-americà. Salma Hayeck i el seu home ja han arribat al lloc i aquest matí han pogut ser vistos, segons ha informat el programa ‘El suplement’ de Catalunya Ràdio, que ha mostrat les fotos de l’artista.

Petits comerciants de Sant Martí d’Empúries han manifestat les seves queixes perquè asseguren que no van rebre prou informació i que tampoc no els han compensat per no haver pogut treballar. "Estem enfadats. Ahir vam venir a treballar però els clients no podien arribar a la botiga”, ha comentat Abdon Ablard. Els restaurants de la plaça, no obstant, sí que han rebut una compensació econòmica per haver tancat. “Vam mirar la caixa que vam fer l’any passat i, partint d’això, vam calcular el preu de tancar un dia”, ha explicat Joan Malé.

Temes:

Elon Musk Tesla