Rufián, fan de 'la Roja' i comentarista (a Twitter) del Mundial

"Escolta, Iker Casillas, ¿tens lliure aquest diumenge?", pregunta el diputat d'ERC al mític porter

undefined41290561 graf1658  madrid  12 12 2017   el diputado de erc gabriel ru171212185741

undefined41290561 graf1658 madrid 12 12 2017 el diputado de erc gabriel ru171212185741 / ZIPI

1
Es llegeix en minuts

D’entre tots els comentaris a Twitter sobre el mal moment del porter David de Gea, va ser el del diputat d’ERC Gabriel Rufián trobant a faltarIker Casillas el que més impacte va tenir a les xarxes socials. 

En el seu missatge, el polític republicà s’adreçava a l’antic porter de la selecció. "Escolta, @IkerCasillas, ¿tens lliure aquest diumenge?", preguntava Rufián al mític porter per saber la seva disponibilitat de cara al partit de diumenge contra Rússia.

No obstant, aquest missatge sobre la selecció no va ser un comentari puntual. Al contrari. Si es contempla el seu 'timeline' a Twitter es troben diversos missatges dedicats a comentar el partit de ‘la Roja’.

"El que ha fet Iniesta els últims 10’ es diu caràcter. Fallar i respondre", va afirmar Rufián sobre l’actuació en la primera part del jugador blaugrana. Per a Isco, tot són elogis. "Isco no està jugant, està abusant", va escriure. Tampoc no va faltar el seu diagnòstic sobre els problemes de joc de ‘la Roja’, posant èmfasi en els seus problemes de defensa. "El problema és que Espanya dona espectacle al davant i dona espectacle al darrere".

Notícies relacionades

Malgrat la seva ideologia independentista, Rufián no ha ocultat que, en el Mundial de Rússia, recolza la selecció espanyola. Així, en una foto penjada a Instagram abans del partit contra l’Iran, el polític republicà va escriure "Aúpa la Roja". De fet, en un test al qual el va sotmetre el Huffington Post, quan li van preguntar si volia que perdés la selecció espanyola va contestar: "No, al contrari, jo vull que guanyi la selecció espanyola, té uns jugadors magnífics i fa un futbol formidable".

També opina sobre la resta de seleccions, i sembla tenir una favorita: Bèlgica.