¿És el turista més idiota del món?

Les xarxes es burlen de la imprudència de l'home que acaricia un lleó en un safari al Serengueti

south-africaas-dumbest-tourist-strokes-wild-lion-and-barely-escapes-with-his-arm---a-safari-tourist-got-the-fright-of-his-life-when-he-tried-to-s / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Les xarxes l’han batejat com el "turista més idiota del món". Es tracta d’un individu que va cometre, durant un safari pel Parc Natural del Serengueti, a Tanzània, l’espectacular imprudència d’obrir la finestra del vehicle i acariciar el llom d’un enorme lleó.

El vídeo del moment, que s’ha fet viral a les xarxes, mostra com un vehicle amb turistes es col·loca al costat d’un grup de lleons que estan descansant. Un mascle s’apropa al cotxe i, llavors, el turista obre la finestra i intenta acariciar-li el llom.

Immediatament, el lleó es gira, cosa que fa que l’individu retiri molt de pressa la mà i tanqui la finestra del vehicle. 

Notícies relacionades

"Només els que treballen en la naturalesa salvatge coneixen la velocitat d’un lleó i com podia haver arrencat el braç d’aquesta persona", ha declarat a ‘The Sun’, l’expert sud-africà en safaris Naas Smit.

"Un lleó té la força per treure un turista per la finestra del cotxe i matar-lo al moment. El que va fer aquesta persona va ser increïblement estúpid".