Conversa a Whatsapp

Una dona ofereix els seus serveis com a netejadora de la llar i rep una proposició sexual

Va penjar a Twitter les converses en què preguntaven per la seva presència: "No vull una lletja fent les coses"

whatsapp

whatsapp

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La denúncia pública de @lafaraonaa s’ha fet viral. Aquesta usuària de Twitter va penjar diverses captures de pantalla de Whatsapp de la conversa que va tenir amb un home després d’oferir serveis de neteja en una pàgina web.

"Poso un anunci de neteja i endevineu", deia en aquesta xarxa social. A continuació, una conversa en què tot es torça quan l’interessat pregunta per la presència de la dona. "No vull una lletja fent les coses", li diu.

Veient la sorpresa de 'Cleopatra', l’home reconeix la seva intenció: "No et vaig parlar per la feina. És que la meva parella i jo volem obrir la relació".

Indignada amb aquesta proposta, la usuària decideix enviar-li articles en què parlen de la seva conversa. I ell respon: "Estás fatal".

Notícies relacionades

Una conversa que ja ha estat compartida per milers de persones a través de les xarxes socials per denunciar el sexisme en la proposició per una oferta de feina.

No és la primera vegada que això passa a les xarxes socials. Sense anar més lluny, fa uns dies la periodista Carme Chaparro denunciava públicament el que havia passat quan la filla d’una amiga seva va publicar un anunci en què s’oferia a cuidar nens a l’estiu. En una columna, va explicar el tipus d’ofertes que li van arribar de "nois joves" que li oferien entre 150 i 300 euros per "netejar la casa" o "prendre alguna cosa". Algun fins i tot era més clar: "Busco una amant".