"Mariano és de Pucela"

El doble de Rajoy es cola en el futbol: de president a empleat de seguretat

Les xarxes celebraven l'aparició de l'expresident a Sòria

rajoy

rajoy

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

El futbol va ser el menys important. Mentre elNumància i el Valladolid es jugaven un lloc a Primera Divisió, el focus d’atenció no estava entorn de la pilota, sinó en un empleat de seguretat. ¿Era Mariano Rajoy? La imatge va córrer com la pólvora per les xarxes socials. "Mariano", com van començar a anomenar aquest home tan semblant a l’expresident, s’ha convertit en una estrella mediàtica.

Rajoy va deixar de ser president del Govern l’1 de juny, i quinze dies després ja hi ha teories sobre les portes giratòries, així que res millor que buscar-se una feina al Nuevo Estadio Los Pajaritos de Sòria, on es disputava la trobada. "Mariano és de Pucela", li cantava l’afició visitant del Valladolid. La festa no va parar en tota la nit. Al principi, cara d’incredulitat veient el que estava vivint. Però fins i tot ell sabia de què anava la cosa. 

Notícies relacionades

Marià va assumir el seu paper d’estrella i es va animar. En vista de tantes aclamacions, va acabar saltant. ¡Que boti Mariano!

I com que en això de la política sempre hi ha teories de la conspiració, hi ha qui destaca l’honradesa de l’expresident al no utilitzar les portes giratòries per acabar a Gas Natural.