Esdeveniment

Clava un rasclet a un turista per destrossar-li un castell de sorra a Palma

L'agressor, que dormia al costat de la seva obra, va ferir a l'esquena un jove alemany de 17 anys

castillo1

castillo1

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Un enorme castell de sorra s’alçava sobre la platja de Palma diumenge passat quan tres turistes alemanys tornaven de festa a les set del matí. Davant de la magnitud de l’escultura, van tenir l’ocurrència de prendre el castell, pujar a dalt entre crits i destrossar-ne una part.

L’artista, que viu de les propines que li genera el castell, dormia en una tenda de campanya a pocs metres. Els crits dels tres turistes, sota els efectes de l’alcohol, el van despertar. L’home va agafar un rasclet i va córrer darrere d’ells amb la intenció de dissuadir-los. 

Notícies relacionades

Els tres turistes van provar de fugir del lloc, però un d’ells, de 17 anys, va ser assolit per l’agressor. Amb una gran ferida i molta sang, es va desplomar a penes uns metres després. Va requerir ajuda mèdica i va ser traslladat al centre sanitari Son Llàtzer.

L’agressor, d’uns 50 anys i de nacionalitat romanesa, ha sigut detingut després que els serveis d’emergència rebessin nombroses trucades per un apunyalament després d’una baralla a primera línia de platja. Està acusat d’agressió amb arma blanca i lesions.

Temes:

Balears Turisme