XARXES SOCIALS

El dur obituari d'uns fills sobre la seva mare: "El món serà un lloc millor sense ella"

Gina i Jay van publicar una esquela revelant que la morta havia abandonat la seva família

ataud

ataud

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Semblava un obituari comú. Kathleen Dehmlow havia mort als 80 anys i els seus fills li dedicaven un petit espai al diari local. En aquest text explicaven dades comunes en aquests textos com la seva edat, que havia nascut a Springfield (Minnesota), que s’havia casat amb Dennis i que havia tingut dos fills, Gina i Jay, precisament els responsables de publicar aquesta informació.

Però el que en principi semblava un bon record s’ha convertit en un cruel comiat a la seva mare que s’ha fet viral, ja que ha sigut compartida per milers de persones a tot el món.

La raó, el final de l’esquela. Es va quedar embarassada del seu cunyat, "i va abandonar els seus fills". I per això no només no tenen paraules d’agraïment, sinó que creuen que el món "serà un lloc millor sense ella".

La decisió de publicar aquesta esquela al Redwood Falls Gazette va ser de la filla. Però el que ha donat explicacions públicament és Jay Dehmalo, un veterà de l’exèrcit que dona detalls sobre el que va portar la seva germana Gina, de 60, a escriure això.  "Ens va abandonar, i mai sabrà pel que vam passar", explica al Daily Mail.

En declaracions al diari anglès, una neboda de la morta lamenta el text per ser "fastigós": "¿Per què vol parlar d’això la gent ? Ha fet mal a la família". I Jay respon: "¿No és important? No sap que dur que va ser als 50 i als 60, quan ningú no parlava sobre res."

Traducció de l’esquela

"Kathleen Dehmlow (Schunk) va néixer el 19 de març de 1938, filla de Joseph i Gertrude Schunk de Wabasso.

Es va casar amb Dennis Dehmlow a St. Anne’s a Wabasso el 1957 i va tenir dos fills, Gina i Jay.

El 1962 es va quedar embarassada del germà del seu marit, Lyle Dehmlow, i es va mudar a Califòrnia.

Notícies relacionades

Va abandonar als seus fills, Gina i Jay, que van ser criats pels seus pares a Clements, el Sr. i la Sra. Joseph Schunk.

Va morir el 31 de maig de 2018 a Springfield i ara s’enfronta al seu judici. Gina i Jay no la trobaran a faltar. Entenen que aquest món serà millor sense ella".