ANIMALS

L'espectacular lluita d'una ossa per defensar les seves cries de dos mastins a Lleó

Es van trobar de manera fortuïta a la muntanya. L'ossa va reaccionar instintivament davant de la presència dels gossos, que es van embolicar en una lluita de la qual ningú va sortir ferit

osa

osa

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Tot semblava tranquil a la vall de Laciana, a Lleó. Daniel Fernández, un veí de la zona, gravava una bonica escena en què, per uns segons, només s’escoltava el so dels ocells. En les imatges, una ossa romania atenta, a tot just un metre de distància, als jocs de les seves dues cries entre els matolls.

De sobte, l’ossa aixeca la mirada, s’altera i canvia per complet el focus de l’escena: dos mastins s’aproximaven a les seves cries.

L’ossa fa un pas cap endavant i fingeix atacar, però es queda estàtica per crear un mur entre ella i els petits. És només quan els mastins s’aproximen que treu la seva arpa i intenta atacar per allunyar-los de la zona.

Notícies relacionades

Durant dos minuts, el ciutadà lleonès va captar una lluita salvatge enmig de la naturalesa d’aquesta reserva natural a Lleó.

"Trobada inesperada", diu l’autor de les imatges a la seva publicació. "Impressionant baralla, cada un defensant allò seu". En declaracions a EL PERIÓDICO, l’autor del vídeo assegura que va ser una trobada fortuïta. "Es van sorprendre entre ells i per això es va produir la baralla, perquè en condicions normals mai no s’haguessin enfrontat", explica. L’enfrontament no va anar a més, i cap dels animals en va sortir ferit. 

Temes:

Animals