El guàrdia civil que arrasa a Twitter pel seu gran atractiu es fica a model

El càntabre Jorge Pérez Díez fitxa per una agència de models internacional, tot i que continuarà treballant per a l'institut armat

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿RecordenJorge Pérez Díez? ¿L’agent de la Guàrdia Civil destinat a la localitatd’Aguilar de Campo? Pérez va saltar a la fama el 15 d’abril passat gràcies a un tuit, penjat al compte oficial de l’institut armat, que es va convertir en viral pel gran atractiu del jove.

L’agent, de 35 anys, ha fitxat ara per l’agència de models internacional Sight Management Studio. Segons destaca l’agència que representa el jove en la seva carrera com a model a la mateixa pàgina web, "la imatge del jove que [la Guàrdia Civil] van utilitzar per mostrar-se pròxims a la ciutadania va enlluernar els internautes".

I, en contra del que s’assegurava en la informació publicada a El Norte de Castilla (quan va sortir de l’anonimat de les xarxes socials), ara sí que es convertirà en model professional. Tot i que fonts de l’agència asseguren que Pérez Díez no deixarà en cap moment de banda la seva feina per a la Guàrdia Civil.

            Segueix Extra  a Facebook

     

       

                     

Notícies relacionades