VIRAL ESCANDALÓS

Enganxada 'in fraganti' afaitant-se les cames en una piscina pública

Diversos usuaris de Reddit van penjar el vídeo per denunciar l'incívic comportament de la dona en unes instal·lacions públiques a Florida

depiladoraplayok

depiladoraplayok

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gent, quan està de vacances, es relaxa, però aquesta turista nord-americana ho va portar a l’extrem al depilar-se les cames amb una fulla a la piscina pública d’uns apartaments de Florida. Un altre usuari de les instal·lacions va captar el delirant i, sobretot, incívic moment, en un vídeo que s’ha convertit en viral i que ha generat molts comentaris negatius.

La senyora, d'edat avançada, amb unes ulleres fosques i un banyador d’estampat floral es col·loca a la vora de la piscina, al costat de l’escala i, com aquell que no vol la cosa, davant dels banyistes de diferents edats que gaudien de l’aigua a pocs metres d’ella, agafa una fulla i es rasura les cames, remullant la gillette a l’aigua en diverses ocasions.

Notícies relacionades

Els usuaris de Reddit van penjar el vídeo expressant el seu disgust davant de tal comportament. Entre altres floretes, alguns van posar: "Si les piscines públiques m’han ensenyat alguna cosa, és que les persones són animals repugnants" o "Imagina el glop d’aigua que de vegades ocorre quan estàs nedant, amb cabell afaitat".

Segueix Extra  a Facebook