VÍDEO SOBRE PODEM

"A mí me gustan más grandes": la paròdia viral de Los Morancos sobre el xalet d'Iglesias i Montero

"A mi me gustan mayores", la cançó de l'estiu el 2017, serveix ara com a tonada sobre la situació a Podem

iglesisas

iglesisas

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

"A mí me gustan mayores", deia la cançó de l’estiu el 2017. El que no sabia la seva autora, Becky G, és que la tornada també encaixaria amb el famós xalet de Pablo Iglesias i Irene Montero uns mesos després.

Els 600.000 euros que els dirigents de Podem gastaran en el seu nou habitatge han despertat una infinitat de crítiques que ara Los Morancos han transformat en paròdia. Al ritme de 'Mayores’, César i Jorge Cadaval narren el fallit intent d’un agent immobiliari de portar-los a un "pisito en barrio obrero" i les seves conseqüències:

En el vídeo, Los Morancos expliquen la història d’un agent immobiliari que coneix a la perfecció els seus clients. Quan Pablo Iglesias i Irene Montero entren per la porta, l'agent els ofereix un "pisito en barrio obrero" per allò de ser "el de Podemos".

La reacció d’Iglesias, aquí Jorge Cadaval, no tarda a arribar: "A mí me gustan mayores, este piso es de mojones. Yo quiero 14 baños y 20 habitaciones".

Notícies relacionades

L’Arturo, l’agent immobiliari, retreu la seva decisió: "Con todo lo que criticaste cuando lo hizo De Guindos, y tú vas a gastarte en una casa lo mismo. Huele a populismo, anda que van a ponerte lindo".

Iglesias reclama llavors una casa "que le vuelva loca", referint-se a Montero, i que fins i tot tingui una piscina on pugui banyar-se Íñigo Errejón a l’estiu.  ¿El resultat? Coneixedor del suport de la militància de Podem, tampoc no es conforma: "Vaya usted buscando una más grande".