200 convidats

'Simpa' a Galícia: casament amb tota mena de luxes sense pagar 8.000 euros

La policia busca el germà del nuvi per un banquet amb 200 convidats

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha demanat la col·laboració internacional per poder trobar el germà del nuvi d’uns noucasats de nacionalitat romanesa que se’n van anar sense pagar el banquet de 200 persones i un import de 8.000 euros al municipi gallec de Viveiro (Lugo).  

Segons 'La Voz de Galicia', la família havia avançat 1.500 euros per a una espectacular cerimònia gitana romanesa, però en devia 8.000 més al restaurant. Els propietaris del local confiaven que l’endemà anirien a abonar la resta, però avui encara no hi ha ni rastre de la família.

Més de 200 convidats van gaudir d’un banquet amb tota mena de luxes que va començar a les sis de la tarda i va acabar ben entrada la matinada. Els hotelers asseguren que la celebració es va desenvolupar sense cap mena d’incident. 

Notícies relacionades

El mateix mitjà explica que la parella que es va casar fa temps que és a Viveiro, on viuen amb altres romanesos, sense que consti ni domicili ni ocupació. 

Dimecres es va denunciar el que havia passat a la comissaria de Viveiro. La Policia Nacional ha demanat cooperació internacional, per intentar localitzar, a Romania, a Espanya o un altre país, el germà del nuvi per la presumpta estafa. 

Temes:

Galícia