als 24 anys

Mor Nara Almeida, la 'influencer' que va relatar la seva lluita contra el càncer

A la jove se li va diagnosticar la malaltia el 2017, i durant els següents 10 mesos va compartir els seus esforços per superar-la amb els seus més de 4 milions de seguidors

almeida

almeida

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nara Almeida, la 'instagrammer' que va relatar la seva lluita contra el càncer d’estómac que patia, ha mort aquest dilluns 22 de maig als24 anys d’edat. Ha estat el seu nòvio, Pedro Rocha, qui ha donat la notícia als4 milions de seguidors de la model a través del seu compted’Instagram, on ha pujat una imatge de tots dos junts i ha adjuntat un text acomiadant-se d’ella.

"Desgraciadament, Nara va morir ahir a la nit, després de tanta lluita, el meu desig era tenir-la per sempre, però mereixia descansar. La seva mort deixa un buit enorme al meu cor. Sempre serà la meva inspiració, fent-me veure el món d’una manera millor. Estic segur que continua transmetent la seva força a molta gent, perquè aquest era el seu objectiu. Descansi en pau el meu amor", ha dit Rocha. 

"No t’oblidis de somriure"

Notícies relacionades

El 8 de març del 2017, a Almeida li van diagnosticar càncer d’estómac, i en comptes de tancar el seu compte d’Instagram, va decidir fer-ho públic per convertir-se en un exemple de la lluita contra aquesta malaltia. Els seus 4 milions de seguidors van testificar com evolucionava gràcies a les fotos que anava publicant i, fins i tot, un donant voluntari li va pagar sis mesosd’immunoteràpia

Malgrat tot, Almeida ha mort 10 mesos després del diagnòstic. L’última publicació pujada al seu Instagram, que té com a lema "No t’oblidis de somriure", és una carta del 4 de maig en quès’acomiada  dels seus seguidors.