LLADREGOT BALLARÍ

Un lladre celebra un robatori a l'estil Michael Jackson i acaba detingut

Va creure que havia fet el cop perfecte i va fer un 'moonwalker' davant de les càmeres de seguretat abans de temps

ladronmichaeljackson

ladronmichaeljackson

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diuen que celebrar un aniversari abans de temps porta mala sort. Ara ja sabem que fer-ho amb un robatori abans de posar-se a cobert també és una mala idea. David Seale, de 43 anys, va ser detingut aquesta setmana a Fresno (Califòrnia, EUA) per voler ser massa espavilat. 

Va aconseguir les claus d’un edifici d’oficines i una nit s’hi va colar diverses vegades per endur-se tot el que pogués. A la porta de les oficines, sense dissimular, hi va deixar una bossa esportiva per treure el botí. A la sortida, estava tan content perquè el cop li havia anat tan bé que va ballar moonwalker. 

No comptava, il·lús, que les càmeres de seguretat espiaven els seus movimentsMichael Jackson.

Vídeo delirant

"Vaig veure el vídeo i em va semblar delirant", va explicar el tinent de policia Joe Gomez. La mateixa reacció de sorpresa va tenir el gerent de l’empresa assaltada, Brett Runyon: "Oh, déu meu, no ho havia vist. Suposo que no hi és tot".

L’assalt es va produir el 6 de maig. Seale va utilitzar una còpia de les claus per entrar fins a 15 vegades al despatx d’un advocat amb l’excusa que participava en un projecte amb ell. D’aquesta manera va sostreure, entre la mitjanit i les deu del matí, un portàtil i diners en efectiu. 

La policia de Fresno, que ha penjat el vídeo a Youtube, ha confirmat que Seale és un sensesostre i que és un gran misteri com va aconseguir les claus.

Notícies relacionades

Un treballador d’una oficina propera va ser el que el va veure entrar i sortir diverses vegades a altes hores i va trucar a la policia. Va ser, llavors, quan, al revisar les càmeres de seguretat, es van adonar del’escena surrealista.

Segueix Extra  a Facebook