DIRIGIT A ADOLESCENTES

Facebook crea un portal jove per educar sobre seguretat i privacitat

Una guia explica el funcionament de les principals eines de la xarxa social, entre les quals destaquen els perfils, les pàgines, els esdeveniments i els grups

facebook

facebook

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La xarxa social Facebook ha llançat aquest dilluns una nova eina educativa a la seva pàgina web coneguda comportal jove, que es dirigeix a usuaris adolescents i instrueix mitjançant nocions bàsiques sobre seguretat i privacitat a la xarxa.

El portal, que ja resulta accessible i estàa disponible en 60 idiomes diferents, conté una guia educativa per a joves que ensenya a utilitzar les seves eines, així com un centre de seguretat amb consells sobre protecció i privacitat, com ha explicat Facebook a travésd’un comunicat.

La secció de seguretat del portal jove de Facebookportal jove ensenya als adolescents nocions de seguretat a internet, recomanant l’ús de contrasenyes segures i de l’autentificació  en dos passos. A més, explica el funcionament del protocold’alerta  per inicis de sessió no reconeguts, que s’han de denunciar comptes falsos i que s’ha de reportar contingut que infringeix les normes, entre d’altres.

Amics i seguidors

Pel que fa a la resta de recomanacions, Facebook aconsella als menors d’edat  protegir la seva seguretat i privacitat a l’hora de definir el seu cercle d’amics i seguidors, realitzar publicacions i modificar el seu perfil. També ha resumit els aspectes principals de la seva política d’ús de dades.

Facebook ha acompanyat les seves recomanacions de seguretat amb una guia que explica el funcionament de les principals eines de la xarxa social, entre les quals hi ha destacades els perfils, les pàgines, els esdeveniments i els grups. El portal disposa també d’una secció específica per a pares.

Experiències d’antics adolescents

A més de les eines didàctiques, Facebook ha creat també un blog per a adolescents en què diversos usuaris adults comparteixen experiències personals sobre l’ús de la plaforma durant la seva joventut i la influència en les seves vides.

A més del nou portal, Facebook ha començat a difondre des de principis del mes de maig recomanacions de seguretat per a adolescents directament a través de notificacions a la seva plataforma als usuaris menors d’edat.

              Segueix Extra  a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades