FORA DEL TERRENY DE JOC

Així va ser l'altre derbi Sevilla - Betis a Twitter (cleques èpiques incloses)

Els dos equips van aprofitar per 'provocar-se' com si fossin lluitadors del videojoc 'Tekken'

betis

betis

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si hi ha algun duel històric en el futbol espanyol, deixant de banda el clàssic entre Barça i Madrid, aquest és, sense cap dubte, el derbi sevillà entre el Sevilla i el Betis. Els dos equips tenen unes aficions que viuen el futbol d’una forma especial: fan que cada enfrontament a la ciutat andalusa sigui una espècie de final on no hi ha cap títol pel mig, però està en joc la dignitat i l’orgull.

Després de l’empat (2-2) en la trobada de dissabte passat, 12 de maig, al Benito Villamarín, les dues entitats van escenificar l’esmentada rivalitat amb una petita discussió de to jocós a Twitter, on es van intercanviar diversos dards que van fer les delícies dels tuitaires. Després de diversos anys en l’ostracisme, el club verd-i-blanc va aprofitar el seu bon moment de forma per refregar al seu màxim rival que no havien perdut cap dels dos derbis de la temporada i que els van enviar a la prèvia de l’Europa League. I ho van fer d’una forma molt gràfica: amb un combat del mític videojoc de lluita Tekken 3, de Namco, on el jugador que representa el Betis (amb la cara de Joaquín) tomba el del Sevilla amb un KO gairebé perfecte.  

El contraatac -tirant d’hemeroteca- del club blanc-i-vermell no es va fer esperar. Aquest els va recordar als bètics que l’esmentat joc té gairebé tants anys com els que fa que ells no guanyen dos derbis en una mateixa temporada. "¿Aquest videojoc es va estrenar l’última vegada que vau guanyar dos derbis en una mateixa campanya? Fa ja 23 temporades... ¡¡¡Com passa el temps!!!

Notícies relacionades

No obstant, la cleca monumental va ser autoria del Betis, que va fer honor a aquell refrany de qui colpeja primer colpeja dues vegades. "¿No el coneixeu? És el mític Tekken 3, llançat a Espanya el 1998. Aquell any no vam poder enfrontar-nos perquè estàveu a la Segona Divisió". Per parar l’intercanvi de bales i concloure l’enganxada, el missatge va estar acompanyat d’una crida a la cordialitat. "Des del #RealBetis creiem que les dues aficions de la nostra ciutat estan per sobre d’aquestes coses".

Segueix Extra  a Facebook