AL FESTIVAL DE CANES

La resposta de Javier Bardem a una pregunta masclista a Canes

Un periodista xilè li va preguntar: 'Què se sent al ser l'únic home del món que gaudeix treballant amb la seva dona?'

bardem

bardem

1
Es llegeix en minuts

Com etzibar un flist-flast de manera contundent i amb elegància a una (estúpida) pregunta masclista. És la lliçó que va donar Javier Bardem a la roda de premsa de presentació de la pel·lícula 'Todos lo saben’,dirigida per Asghar Farhadi i que coprotagonitza juntament amb Penélope Cruz i Ricardo Darín i que ha inaugurat el Festival de Canes.

En un moment de la roda de premsa, un periodista d’un programa d’humor xilè similar a 'Caiga quien Caiga' va preguntar a l’actor: "Què se sent al ser l’únic home de món que gaudeix treballant amb la seva dona?" Bardem, amb cara d’incrèdul i mig somriure, li va recriminar: "Aquesta pregunta és d’una falta de gust tremenda". La seva resposta va ser acollida a la sala amb aplaudiments.

Notícies relacionades

A continuació va ser Penélope Cruz la que va dir, sense entrar a respondre la polèmica pregunta: "No ens emportem els personatges a casa al final del dia perquè tenim la mateixa visió de la feina" i va concloure el tema afirmant que la seva intenció és "treballar cada dos anys" junts. "Ho farem de tant en tant, quan considerem que està bé".

Bardem i Cruz, que van coincidir per primera vegada a la gran pantalla el 1992 a la pel·lícula de Bigas Luna 'Jamón, jamón’, es van casar el 2010 i mantenen la seva vida privada allunyada dels focus.