PARÒDIA VIRAL

Els eurofans es tornen bojos amb el tràiler d'Alfred i Amaia a 'Els jocs de la fam'

El creatiu madrileny Ayo Vega, que ja va homenatjar es 'triunfitos' en un altre vídeo de 'La la land', els transforma ara en els protagonistes de la saga de ciència-ficció juvenil

juegosdelhambre

juegosdelhambre

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els fansd’Eurovisió  que ja estan vibrant per la final que se celebrarà aquest pròxim dissabte, 12 de maig, a Lisboa, estan eufòrics amb un tràiler que ha convertit Amaia i Alfred en els protagonistes del film ‘Jocs de la fam’. ‘Jocs de la fam’El ‘youtube’, que supera les 3.000 visualitzacions, i que en té prop de 100.000 a Twitter, és obra del creatiu madrileny Ayo Vega, que fa quatre mesos també va utilitzar els‘triunfitos’  que representaran Espanya amb ‘Tu canción’ en una altra divertida paròdia amb el tràiler del musical ‘La, la land’ (al final d’aquestes línies)..

"¡Benvinguts a la seixanta-tresena edició d’#Eurovisió! Amaia i Alfred protagonitzen el tràiler sobre la candidatura espanyola a Eurovisió. ¡Que la sort estigui sempre de part vostra!", diu a la presentació el vídeo, de gairebé dos minuts. 

En el muntatge de Vega, les caresd’Amaia Romero  (19 anys) i Alfred García Castillo (21 anys), se superposen a les dels veritables protagonistes de la saga literària de ciència-ficció i aventures juvenils que Gary Ross va adaptar al cine i que tenia com a protagonistes  Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen) i Josh Hutcherson (Peeta Mellark).  Els jocs del cine eren un esdeveniment televisat en què els participants, anomenats ‘tributs’, havien de lluitar a mort en un estadi a l’aire lliure, L’Arena, fins que només quedés un guanyador. El campió i el districte corresponent guanyaven riqueses i aliments. Una metàfora del que pot passar amb Almaia si guanyen dissabte que ve a Lisboa.

A més de les cares dels joves artistes del programa de TVE ‘Operación Triunfo’, Vega recorre a frases famoses que ha dit la parella a televisió. Com "tenir una persona que està vivint el mateix que tu, sí que és un gran suport" o "creia que em llançarien tomàquets, ¡quin ensurt!" (Amaia); i "jo crec que si no la tingués a ella, no sé què seria" (Alfred). Tampoc no falten els lemes propis del festival de la cançó ("Desplega el teu eurodrama fins que et caigui la perruca") ni frases mítiques del film: "Us explicaran i retransmetran els detalls del vostre idil·li. La vostra vida privada serà seva. Heu de ser una distracció perquè oblidin els problemes de debò. I ser feliços i menjar anissos. ¿Ho podreu fer?"

Notícies relacionades

Per descomptat, Vega també ha inclòs al seu tràilerLee Lin Chinen persona, que es va fer molt popular entre els eurofans pels seus estilismes estrambòtics i per ser la portaveu australiana a Eurovisió. Aquest any, però, Austràlia ha prescindit d’ella i en lloc seu anunciarà les votacions l’australià d’origen portuguès Ricardo Gonçalves.

Segueix Extra  a Facebook