a anglaterra

Un inhibidor de radars i diverses botifarres porten un conductor a la presó

Un home anglès de 67 anys ha sigut condemnat a vuit mesos de presó i un any sense carnet

peineta

peineta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Un home ha sigut condemnat a vuit mesos de presó Anglaterra per portar un inhibidor de radars al vehicle. El conductor acompanyava aquesta infracció amb una botifarra quan es creuava amb les càmeres de trànsit mentre conduïa. L’home ha sigut empresonat al centre de Teesside Crown Court. Timothy Hill, com es diu aquest anglès de 67 anys, també ha sigut sancionat amb un any sense carnet, segons va informar la policia de North Yorkshire el 23 d’abril passat. El conductor va llançar en un riu de prop de casa seva l’inhibidor quan va descobrir que era investigat per la policia.

Hill va passar diverses vegades per davant de les càmeres de seguretat fent gestos obscens. Concretament, l’infractor ho va fer tres vegades, el desembre passat, a prop de les localitats d’Easingwold, Thirsk i Crathorne. En les tres ocasions, va ser fotografiat fent botifarra i la policia va detectar que duia un inhibidor instal·lat al seu Range Rover i no van poder determinar a quina velocitat conduïa. 

Notícies relacionades

L’agent de trànsit que va dirigir la investigació va declarar després: "Si vol cridar la nostra atenció, gesticular repetidament davant de les càmeres de la policia amb el dit del mig mentre condueix un automòbil equipat amb un inhibidor és una manera excel·lent de fer-ho".

[Consulta aquí el mapa dels radars fixos i mòbils a Espanya]