EN UN POBLE DE CIUDAD REAL

Detinguda una noia per haver matat un gat centrifugant-lo a la rentadora

La jove, que va compartir el vídeo a internet, ha estat acusada per maltractament animal

gatolavado

gatolavado

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha detingut una noia de 19 anys, veïna de Villarrubia de los Ojos (Ciudad Real), per un suposat delicte de maltractament animal després de haver matat un gat en una rentadora penjar el vídeo a internet.

Les investigacions es van iniciar fa aproximadament mes i mig quan es va rebre una denúncia procedent d'una protectora animal, per la suposada comissió d'un delicte de maltractament animal.

El fet es va conèixer per uns vídeos penjats a internet a través d'una xarxa social, segons ha informat aquest dijous la Delegació del Govern de Castella-la Manxa en un comunicat.

Als vídeos, que van ser adjuntats a la denúncia, es veia com la noia introduïa el gat a la rentadora i iniciava un cicle de rentat, que va suposar la mort de l'animal.

Acumulació de denúncies

A la denúncia inicial se n'han afegit sis més, tant d'associacions protectores d'animals com de particulars de diverses províncies espanyoles.

Les investigacions dels agents van permetre la identificació d'una persona que havia pujat a la xarxa vídeos i imatges i, a més, van parlar amb persones de l'entorn de la noia investigada, la qual cosa va ajudar a corroborar l'autoria del fet.

Notícies relacionades

La noia, natural de Mengíbar (Jaén), ha estat detinguda per un delicte de maltractament animal i les diligències instruïdes han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Daimiel (Ciudad Real). 

Segueix Extra  a Facebook