La Xina inaugura el seu primer parc d'atraccions en realitat virtual

El recinte està dividit en 15 zones temàtiques dedicades especialment a la ciència-ficció, on es recreen viatges espacials o trobades amb alienígenes

1
Es llegeix en minuts
Efe

La ciutat xinesa de Guiyang, situada al sud-oest del país, ha inaugurat un parc temàtic en el qual els visitants combinen les atraccions convencionals amb sistemes de realitat virtual, segons ha informat aquest dilluns la televisió estatal CCTV.

Al parc, anomenat Vall Oriental de la Ciència-Ficció i el primer d'aquest tipus de tot l'extens país, es promet als visitants "un viatge virtual en l'espai i el temps", en bona part per la utilitzaciód'ulleres  de realitat augmentada.

El parc, situat als afores de Guiyang, està dividit en 15 zones temàtiques dedicades especialment a la ciència-ficció, on es recreen viatges espacials o trobades amb alienígenes.

"Vam decidir construir aquesta instal·lació perquè el mercat actual dels parcs és massa competitiu i homogeni [...], intentem donar una experiència completament diferent als consumidors amb tecnologies modernes", ha destacat a CCTV el conseller delegat del parc, Chen Jianli.

L'elecció de Guiyang no és casual, ja que la província de la qual és capital, Guizhou, ha passat de ser una de les zones més remotes i pobres del país a encapçalar el desenvolupament tecnològic en sectors com la intel·ligència de dades o la investigació espacial (allà hi ha el radiotelescopi més gran del món, anomenat FAST).

Segons Chen, el parc no busca només impulsar el turisme local, sinó també ajudar els residents de la zona a conèixer millor el desenvolupament tecnològic del sector que està canviant l'economia provincial.

              Segueix Extra  a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades