AGRESSIONS ANIMALS

Dylan, el jove que ha sobreviscut a atacs de serp, os i tauró

El nord-americà, de 20 anys, ha rebut nou punts de sutura al cap i set a la cama

sdfsdfdsf

sdfsdfdsf

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb a penes 20 anysDylan McWilliams, pot dir que és un jove afortunat. El noi, de Colorado (EUA), ha sigut víctima -i viu per explicar-ho- d'un tauró, d'un os negre i d'una serp cascavell.

Des de petit, Dylan ha sigut fanàtic dels animals, la naturalesa i tot el que l'envolta. Per això, el seu avi li va ensenyar tècniques de supervivència per a ocasions de perill. Sense elles, ha assegurat McWilliams, no hauria seguit amb vida.

"He estat ensenyant als nens i adults, a qui vulgui, com sobreviure a la selva i com viure de la terra, tal com ho fan els exploradors", ha revelat a la cadena de ràdio i televisió britànica BBC.

El primer, fa tres anys

Fa tres anys, McWilliams estava d'excursió per la muntanya quan va sentir una petita punxada a la cama. El jove va pensar que s'havia picat amb un cactus, però al mirar va veure una serp cascavell. Per fortuna, l'atac no va ser mortal, ja que la serp no li va fer una mossegada profunda. McWilliams només va estar uns dies malalt, per l'escassa quantitat de verí que li va entrar al cos.

El juliol del 2017, aquest apassionat de la vida salvatge estava de càmping amb un grup d'amics. Cap a les 4 de la matinada, quan dormia en un sac fent bivac -dormint a l'aire lliure- enmig de la vegetació, alguna cosa el va agafar fortament pel cap. Quan va obrir els ulls, va veure amb por i estupor que un enorme os negre el subjectava amb l'enorme boca.

La boca d'un os

"L'os em va agafar per la part del darrere del cap i vaig començar a regirar-me, a intentar que em deixés anar... I li vaig posar el dit a l'ull, fins que vaig aconseguir que em deixés anar", ha explicat a la radiotelevisió britànica. Dylan va rebre nou punts de sutura al cap i va tenir durant diverses setmanes un dolor prolongat.

Però aquí no acaben les aventures d'aquest jove. El més recent dels seus atacs va ser dijous passat, quan disfrutava d'una jornada de surf a les platges de Hawaii. McWilliams va sentir que alguna cosa li fregava una cama. "Vaig veure el tauró a sota meu i vaig començar a donar-li cops. Sé que el vaig tocar almenys una vegada, i vaig començar a nedar tan ràpid com vaig poder fins a la platja", va relatar.

Aigua ensangonada

Mentre fugia de l'esqual, Dylan va veure com la seva sang sang tenyia de vermella l'aigua, i es va espantar molt, perquè va pensar que havia perdut una cama. Al sortir de l'aigua, el jove va veure que la seva extremitat estava completa i que, per fortuna, només tenia les marques de la dentadura del tauró. Però va necessitar set punts de sutura per tancar la ferida.

Malgrat comptar amb tres atacs de diferents animals en el seu historial de vida, Dylan McWilliams estima la naturalesa i no ha pensat en cap moment a deixar les activitats a l'aire lliure. "Estimo els animals i passar temps amb ells tant com pugui […]. Els hem de respectar i respectar el seu espai. Encara surto d'excursió, faig càmping i nedo an l'oceà", sentencia.

               Segueix Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades

               

   

Temes:

Óssos