SAFARI A SUD-ÀFRICA

Un guia de safari atura l'atac d'un elefant només aixecant un braç

Dean Oellofse, que anava armat amb un rifle, salva una parella en viatge de noces a l'evitar la càrrega del paquiderm al parc Kruger de Sud-àfrica

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un valent guia del parc Kruger de Sud-àfrica va salvar la vida d'una parella neozelandesa a l'aturar la càrrega d'un enorme elefant que els va atacar només aixecant la mà. Brett Larsen i la seva dona van anar de viatge de nuvis a un safari a peu que ofereix aquest parc. El dia 9, després de passar 90 minuts caminant, es van trobar amb l'elefant.

El paquiderm es va posar nerviós al veure el grup de visitants, compost pel guia Dean Oellofse, el seu company Phanny Risimati i la parella, i va carregar fins a tres ocasions contra ells, tal com va declarar Larsen al diari Daily Mail. "[Els guies] Ens van dir que ens quedéssim quiets i callats, i vam estar uns dos minuts amb l'elefant mirant-nos. [L'elefant] Es va començar a posar nerviós i de sobte va carregar contra nosaltres", ha assegurat Larsen. Oellofse, que anava armat amb un rifle per protecció, es va posar davant del grup, va ordenar silenci i quan l'animal va arrencar cap a ells, va aturar les càrregues només aixecant un braç.

 

 

Notícies relacionades

"Nosaltres estàvem molt espantats, però els guies estaven sorprenentment calmats", ha assegurat Larsen a la pàgina web de notícies sud-africana TimesLiveTimesLive. "Dean es va posar al davant i es va convertir en objectiu. Va aixecar la mà i va cridar un ¡Whooooa! i 10 metres abans d'arribar, l'elefant es va aturar. Va ser increïble, semblava una escena treta dels dibuixos animats, no em podia creure el que estava veient", ha explicat.

Mentre passava tot això, la seva dona va gravar la impressionant escena. El matrimoni va decidir compartir el vídeo per donar-li tot el mèrit al valent guia. "Dean va mostrar que tenia nervis d'acer. L'únic moment en què el vaig veure mostrar alguna emoció va ser quan vam tornar al cotxe i va dir que necessitava alguna cosa més forta que una simple tassa de cafè", ha explicat Larsen.

Temes:

Animals