RECONVERSIÓ D'UN ÈXIT D''OPERACIÓN TRIUNFO'

Així sona 'Lo cualo', la paròdia de 'Lo malo' de les 'triunfitas' Aitana i Ana War

La versió irònica de Keunam i Hermot suma més de mig milió de visualitzacions a Youtube en només tres dies

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els youtubers Keunam i Hermoti, coneguts per la seva capacitat d'imitar veus de tot tipus d'artistes, les seves paròdies, i per participar en el concurs televisiu Tu cara me suena todavía, han tornat a unir el seu talent per aprofitar l'èxit que està tenint Lo malo, d'Aitana Ocaña i Ana Guerra (coneguda pels seus fans com a Ana War), d'Operación Triunfo.

Lo cualo és títol de la paròdia d'aquests dos youtubers amb lletra que posa el focus sobre la incultura, la teleporqueria i les xarxes socials. La seva tornada és gairebé tan encomanadissa com l'original: "No soy de Frida Khalo, no, no, no / ni de Antonio Machado, no, no, no / Yo no leo nada raro, no, no, no / La cultura pal de al lado, no, no, no".

Des que Keumotiwar (paròdia d'Aitawar, com es coneix el duo d'Aitana i Ana War) llancessin la seva paròdia aquest 14 d'abril, les seves visites no han parat de pujar fins a posicionar-lo entre els primers llocs de tendències de Youtube, amb més de mig milió de visualitzacions en només tres dies.

Notícies relacionades

Un èxit amb precedents, ja que el duo còmic ja va triomfar en ocasions anteriors parodiant l'arxifamós  Despacito de Fonsi, en què cantaven la cançó amb 20 veus famoses diferents.

Segueix Extra a Facebook