EL 24 D'ABRIL

Spotify, a punt de llançar el seu altaveu intel·ligent per al cotxe

El dispositiu musical vindria amb l'assistent de veu Alexa d'Amazon incorporat

dispositivo-amazon-alexa-spotify

dispositivo-amazon-alexa-spotify

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

Encara no és oficial, però la premsa especialitzada ja ho dona per fet. En poc més de dues setmanes, Spotify llançarà al mercat un nou hardware per escoltar música al cotxe, un altaveu intel·ligent amb l’assistent de veu Alexa d’Amazon. La notícia va saltar divendres, quan Spotify va enviar invitacions a la premsa anunciant un esdeveniment, el 24 d’abril, a Nova York, en què es farà un anunci oficial.

A les xarxes socials es va començar a especular amb el fet que es podria tractar de la presentació d’un dispositiu del qual Spotify parla des de fa temps. Es tractaria d’una aplicació per utilitzar en el cotxe i que permet la reproducció de música donant simplement una ordre de veu. No obstant, la companyia  no confirmat ni desmentido nada al respecte aspecte. Segons va publicar The Verge, però, el mes de febrer passat diversos clients de la companyia sueca van informar que a través de l’aplicació havien rebut una oferta en què es deia que amb el preu de la subscripció mensual (12,99 dòlars –10,50 euros– al mes) se’ls inclouria un nou dispositiu de reproducció de música.

Notícies relacionades

Aquest preu cobria tant el servei de música en streaming com l’aparell reproductor, sempre que els usuaris acceptessin pagar la subscripció durant un any com a mínim. El nou aparell de música intel·ligent per al cotxe de Spotify té un disseny circular amb botons per passar de pista i de reproducció aleatòria, a més a més d’un cercle lluminós –amb un led verd– que envolta el logo de Spotify.

El seu aspecte es va veure per primera vegada fa un parell de mesos a la web Reddit, on diversos usuaris van compartir captures de pantalla amb l’oferta que els havia arribat a través de l’app de Spotify. La companyia no vol perdre el seu tron en el regne de la música streaming, sobretot quan Apple li trepitja els talons amb el seu altaveu intel·ligent HomePod.

Temes:

Spotify Cotxes