JOC PERILLÓS

Un home retransmet en directe com li disparen un tret al cap

La parella involucrada en l'incident, que s'ha emès a través de Facebook, es pensava que l'arma de foc estava descarregada

texas

texas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El que en principi era part d'un joc per a les xarxes socials entre Devyn Holmes i Cassandra Nickole Damper ha acabat en tragèdia, després que Damper hagi disparat a Holmes en una retransmissió en directe.

Els fets van passar a Austin, Texas (EUA). Els nois, tots dos de 25 anys, estaven en un cotxe juntament amb un altre subjecte quan van començar a retransmetre en viu per mitjà de Facebook el que estaven fent. Al vídeo es veu com Cassandra treu una pistola i apunta a Devyn, mentre ell diu: "M'estàs fent posar nerviós", i immediatament se sent un tret.

La víctima està hospitalitzada amb suport vital a la unitat de cures intensives d'un centre d'Austin per la ferida de bala que ha rebut al cap.

Armes descarregades

John Robertsdetectiu de la policia de Houston, ha declarat en roda de premsa que, segons la versió dels involucrats, el fet va ser un accident, ja que es pensaven que les armes que utilitzaven per al vídeo estaven descarregades.

Així, Cassandra Damper, la noia que va disparar, ha sigut posada en llibertat després de pagar una fiança de 2.500 dòlars que se li va imposar pel càrrec d'alteració de prova incriminatòria. Segons la denúncia, l'acusada va intentar netejar l'escena després del fatídic incident. Així mateix, encara ha d'esperar el veredicte del jurat de la zona.

El germà de la víctima ha demanat a través de Facebook que el vídeo on s'ha registrat tot l'incident sigui eliminat de la xarxa social.

               Segueix Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades