PRESENTACIÓ A INSTAGRAM

Dani Mateo confirma festeig: "Entre nosaltres hi ha 15 anys de diferència"

"És un 'Risto Mejide' de llibre", ha dit el col·laborador d''El intermedio'

La jove model treballa a la mateixa agència que Georgina Rodríguez, la nòvia de Cristiano Ronaldo

dani-mateo

dani-mateo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dani Mateo s'ha decidit a presentar en públic -a través del seu compte d'Instagram- la seva nova parella, una jove model amb la qual té uns quants anys de diferència. Concretament, 15. El col·laborador d'El intermedio ha utilitzat el seu particular sentit de l'humor per donar a conèixer la seva noia. Des del Vietnam, on estan de vacances, ha escrit: "Per cert, per si t'ho estàs preguntant, ens separen 15 putos anys (Ai). Jo també flipo, però les coses del cor són així…".

Abans que ningú l'hi recordi, el mateix humorista esmenta una altra de les relacions més conegudes del panorama social amb bastanta diferència d'edat, és el cas de Risto Mejide Laura Escanes (el publicista i presentador té 43 i la model, 21). "Ha sigut un 'Risto Mejide' de llibre".

La noia de Dani Mateo és Yasmina Paiman, una jove model de 22 anys, d'1,78 metres d'estatura i ulls verdosos. Treballa en Uno Models, la mateixa agència de Georgina Rodríguez, la nòvia de Cristiano Ronaldo. Ha sigut portada a SModa, Neo2 Vanidad. 

Notícies relacionades

A més de col·laborar des de fa 12 anys amb Wyoming a El intermedio (La Sexta), Dani Mateo és locutor a Los 40 de Yu, no te pierdes nada. 

Segueix Extra a Facebook