CONFISCAT PER LA POLICIA BRITÀNICA

Destruït un Ferrari 458 Spider de més de 220.000 euros per no tenir papers

El propietari del vehicle comparteix el vídeo en què una grua destrossa el cotxe d'alta gamma

2018-03-21-ferrari-13

2018-03-21-ferrari-13

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El propietari d'un Ferrari 458 Spider valorat en més de 220.000 euros ha publicat el vídeo en què una grua li destrossa el cotxe. La policia del Regne Unit li va confiscar i destruir el vehicle d'alta gamma el 2017 perquè, segons explica, no va respondre als diferents tràmits i recursos enviats per les autoritats britàniques. 

Zahid Khan, el propietari de l'esportiu italià d'alta gamma, ha confirmat que va comprar el cotxe a una gran companyia de subhastes, mitjançant un intermediari, i que estava reformat amb peces oficials de la marca Ferrari. No obstant, no ha pogut demostrar a temps que l'automòbil és de propietat seva amb els papers adequats. "Em vaig desviure per comprar aquest cotxe i tenia valor sentimental per a mi i la meva família", va criticar Khan.

Notícies relacionades

La policia britànica ha explicat que el Ferrari 458 Spider va ser aixafat perquè no tenia una assegurança vàlida i es va classificar com un vehicle de categoria b, és a dir, no apte per circular, cosa que significa que ha de ser destruït, segons la normativa vigent al Regne Unit. Tot i així, Khan ha denunciat el fet i l'ha titllat d'il·legal: “¡Aquest és el meu Ferrari! ¡La policia l'ha aixafat il·legalment!”, denuncia el propietari.

L'automòbil d'alta gamma aparcat davant de la Cort de la Corona de Birmingham. / BPM

Zahid Khan va ser condemnat prèviament a portar a terme 150 hores de servei comunitari per obligar sis inquilins a desallotjar casa seva a Moseley, a Birmingham. Com a acte de protesta, el propietari va deixar aparcat el vehicle –ara ferralla– a la vorera davant de la Cort de la Corona de Birmingham i la policia va acabar confiscant el cotxe.