INVESTIGACIÓ EN CURS

Un britànic té una aturada cardíaca després de quedar atrapat en un cine

El noi, que intentava recuperar el seu mòbil, va aparèixer a sota d'unes butaques

cine

cine

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un noi de 24 anys va tebir una aturada cardíaca després de quedar atrapat en un seient d'un multicines de Birmingham, al Regne Unit. Aquest tràgic accident va tenir lloc el 16 de març, però la policia segueix investigant el cas.

Segons informa el rotatiu The GuardianThe GuardianAteeq Rafiq va morir el 16 de març intentant recuperar el seu mòbil.  Quan li va caure el telèfon, es va ajupir i va buscar a sota dels seients del davant. El noi va tenir una aturada cardíaca, segons apunten fonts oficials, després de quedar encaixat entre el terra i uns seients VIP.

Els serveis sanitaris que van anar al cine, situat al complex d'oci Star City, es van emportar el noi a l'hospital Heartlands. Abans, van retirar els reposapeus per alliberar Rafiq. Els metges no van poder fer res per salvar-li la vida.

Notícies relacionades

Vue Cinema, l'operador responsable del multicines, va emetre un comunicat en què assegura que la investigació sobre l'incident està en curs. "Els nostres pensaments i condol estan amb la família, que compta amb tot el nostre suport i assistència”, afegeixen.

Segueix l'Extra a Facebook

Temes:

Cine