Camí del Festival de la Cançó

La cançó d'Israel: la gran favorita d'Eurovisió 2018

El videoclip de Netta Barzilai s'està convertint en un fenomen viral, amb un disseny atrevit i ritmes encomanadissos

15

15

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El públic espanyol està convençut que la parella formada per Amaia i AlfredAmaiaAlfred són els favorits per guanyar el pròxim Festival de la Cançó d'Eurovisió. Però no compten que al certamen de Lisboa hi haurà molts i molt bons competidors.

Entre els principals candidats a guanyar el concurs hi ha Netta Barzilai, la intèrpret d'Israel. La seva cançó, que es titula Toy (joguina), s'ha convertit en un fenomen viral gràcies al seu videoclip atrevit, que està destacant amb força a les xarxes gràcies als seus balls excèntrics i els seus vestits extremats. 

Notícies relacionades

Així que comença, Barzilai ens demostra el seu impecable talent marcant sons amb registres molt diferents, que de seguida s'integren dins de la cançó. La cantant israeliana ja havia cridat l'atenció quan va ser escollida en un programa de la televisió del seu país, però ara, amb la publicació del videoclip, està aconseguint fins i tot més popularitat. 

La composició és de Doron Medalie Stav Berger, i té una lletra reivindicativa feminista: "No soc la teva joguina, estúpid nen", diu la tornada. A més, els seus ritmes encomanadissos i ballables han fet que alguns la comparin amb Lo malo, d'Ana Aitana