Anar al contingut

WhatsApp informarà de si el missatge rebut és propi o reenviat

Vega S. Sánchez

LUAY ALBASHA

zentauroepp42362496 barcelona en el peri dico 02 03 18 detalle de manos de u180302121958
undefined35300439 barcelona 27 08 2016 aplicaci n app whatsapp en un smartphon180302105536

/

Fa uns dies es va saber que Whatsapp, l’aplicació mòbil de missatgeria líder a Espanya, estava provant una versió beta a l’Índia per fer pagaments a través del telèfon mòbil des de la mateixa aplicació.

Ara arriba el torn d’una altra actualització: l’aplicació de missatgeria permetrà saber si el missatge que ens arriba és original de la persona que l’envia o és d’una altra. En altres paraules: si ha sigut reenviat. Mitjançant aquesta funció, a més, se sabrà el nom de la persona que el va escriure originalment. L’única manera de poder enganyar l’aplicació (en cas que es vulgui fer) és copiar i enganxar de forma manual el missatge.

A més, l’app ha introduït una modificació en els termes i condicions del seu servei en la versió en proves beta relacionats amb la privacitat. Amb aquest canvi, l’app podrà compartir la informació dels usuaris amb la resta d’empreses de Facebook per millorar l’experiència i posar en contacte negocis i usuaris.

PRIVACITAT COMPARTIDA // La informació que es comparteix es refereix a les dades de perfil de l’usuari, com nom o número de telèfon, però també a informació sobre l’ús, com l’última connexió o la  seva freqüència.

Una altra de les funcions que podrien arribar aviat a WhatsApp és la incorporació d’etiquetes o adhesius en què es mostra la ubicació i la data. 

   
      

Segueix Extra a Facebook

     
       
       
              
               
   
0 Comentaris
cargando