La companyia de Weinstein, abocada a la fallida

Les negociacions per vendre l'estudi de producció de cine i TV fracassen

zentauroepp41249955 file   in this march 2  2014 file photo  movie mogul harvey 180226091006

zentauroepp41249955 file in this march 2 2014 file photo movie mogul harvey 180226091006 / JORDAN STRAUSS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La junta directiva de The Weinstein Company ha anunciat aquest diumenge que l'estudi de cine i televisió de Nova York planeja declarar-se en bancarrota després que les converses per vendre'l hagin fracassat, han informat diversos mitjans.

La companyia havia estat buscant un acord que li evités la bancarrota després que més de 70 dones acusessin el productor cinematogràfic Harvey Weinstein, el seu expresident i fins ara un dels homes més influents de Hollywood, de conducta sexual inapropiada, inclosa la violació. Weinstein nega haver tingut relacions sexuals sense consentiment amb ningú.

Notícies relacionades

"La Weinstein Company s'ha involucrat en un procés de venda amb l'esperança de preservar actius i llocs de treball", va dir la directiva en un comunicat, recollit per diversos diaris, entre ells elSan Francisco Chronicle i elLos Angeles Times. "Avui, aquests discussions s'han acabat sense un acord firmat", diu la nota.

Així, el consell de Weinstein "no ha tingut més remei que buscar la seva única opció viable per maximitzar el valor restant de l'empresa: un procés ordenat de fallida".