A ASYUT (EGIPTE)

Un policia egipci salva la vida a un nen que es va precipitar des d'un tercer pis

L'agent el va atrapar al vol i va aconseguir esmorteir una caiguda que podria haver sigut mortal

El nen cau i tira a terra un dels policies. Un cop terrible que esmorteeix la caiguda des del tercer pis i que salva la vida del nen. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un policia ha aconseguit salvar la vida d'un nen de cinc anys que s'ha precipitat al buit des d'un tercer pis a Asyut (Egipte). La caiguda hauria pogut acabar amb la vida del menor si no arriba a ser perquè tres agents, que esperaven just a sota de l'edifici, van ser alertats per alguns dels vianants que passaven per allà.  

Davant el perill de la situació, un dels policies va sortir corrent escales amunt mentre que els altres dos van col·locar una espècie de lona per esmorteir la caiguda

Notícies relacionades

Tal com s'aprecia en el vídeo gravat per la càmera de seguretat d'un banc, el nen va acabar caient i la intervenció de Kamil Fathi Jaid, que va aconseguir atrapar-lo al vol just abans que es produís l'impacte contra el terra, va ser vital per evitar el tràgic desenllaç.

"Acte heroic"

El Ministeri d'Afers Interns egipci ha agraït la feina de Kamil Fathi JaidHassan Sayed Ali i Sabri Mahrous Ali, i ha qualificat la ràpida intervenció dels agents com un acte "heroic". El comunicat que ha emès afirma també que el menor està en perfectes condicions. Es desconeixen encara les causes que el van portar a aquesta situació de risc.