¿RACISME O POSTUREIG?

Una model argentina recull una allau de crítiques per una foto amb un menor a Cancún

Els tuiters retreuen a Stephanie Demner que aparegui abraçant i fent un petó a un nen que aparentment es dedica a la venda ambulant

demner

demner

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La model argentina Stephanie Demner ha sigut el blanc de moltes crítiques per una foto publicada en el seu compte d'Instagram. En aquesta imatge, que finalment ha sigut esborrada per la també presentadora per tallar d'arrel els comentaris negatius, ella apareixia abraçant i fent petons a un nen que aparentment es dedica a la venda ambulant de braçalets en una platja de Cancún. Alguns internautes van capturar la imatge i van criticar que s'aprofités del menor d'edat per aconseguir uns quants ‘m'agrada’.

Demner ha hagut de llegir acusacions de racisme, algunes amb més de 75.000 ‘likes’. “Parlem d'aquest costum que tenen les persones de viatjar al Carib i sempre fer-se una foto amb un nen que rondi per allà de classe baixa. No volen semblar racistes, però crec que això ho fa més racista encara”, escriu un tuiter argentí. “Que bonic que ets, petit nen cafè. Tots som germans. Ara, au, ves a seguir venent braçalets sota el sol, germanet”, escriu un altre tuiter, en aquest cas mexicà.

Notícies relacionades

La model argentina, abans d'eliminar la imatge del seu compte, va respondre que el nen no venia braçalets: “El pare venia les polseres i Álex, el menor, l'acompanyava perquè no tenia ningú amb qui quedar-se i es va quedar amb mi una estona jugant. ¡Res més!”, assegurava Demner.

Les dues instantànies de Demner i Álex han posat al damunt de la taula el debat sobre l'explotació infantil, el 'postureig' durant els viatges suposadament solidaris i la instrumentalització d'uns menors els progenitors dels quals no han firmat la cessió dels seus drets d'imatge

Temes:

Twitter Models