TATUATGE INSÒLIT

Un noi català es tatua la cara de Puigdemont al cul

"Ha pres el pèl a tothom desmarcant-se del pla, i això per mi el converteix en un heroi", afirma

Un noi es tatua la cara de Puigdemont al cul / VIDEOLAB GRUP ZETA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un noi català de 19 anys (que prefereix no revelar la seva identitat i la localitat on resideix) ha decidit tatuar-se la cara de Carles Puigdemont al cul, segons explica mogut per la fascinació que li va generar primer el repte a l'Estat del referèndum d'independència l'1-O i la seva posterior fugida a Brussel·les.

"Jo no soc independentista, de cap manera. Soc apolític. Es tracta d'una broma entre col·legues. Ho faig perquè em crida l'atenció la seva figura", explica el jove del tatuatge. "Puigdemont és el que al meu barri anomenem un Jujas, i això em fa gràcia. Jo crec que ha pres el pèl a tothom desmarcant-se del pla. I això per mi el converteix en un heroi. O almenys en un referent".

Coreh López, l'encarregat de fer el tatuatge de Puigdemont, es va mostrar molt sorprès al rebre l'encàrrec. "Quan em comenten la possibilitat de fer aquest tatuatge de Puigdemont al cul -assegura López-, el primer que vaig pensar va ser que era una bogeria, que no se'l faria. Però la sorpresa ha sigut que al final sí que se l'ha fet".

L'imaginari col·lectiu

Notícies relacionades

Coreh López és un prestigiós tatuador, un dels millors dins de l'àrea metropolitana de Barcelona, però reconeix que fins ara no s'havia trobat "mai" amb una petició tan insòlita. "Crec que en tot el que està relacionat amb el procés han aflorat moltíssims sentiments. I aquest tatuatge no deixa de ser el resultat d'un altre sentiment, sorgeix de la necessitat d'introduir-hi una mica d'humor. Al final els tatuatges són un reflex de la nostra història, personal i col·lectiva, i Puigdemont ja està en l'imaginari col·lectiu, de manera que no és tan estrany que apareguin tatuatges amb la seva cara".

"El meu tatuatge no és de cap manera una mostra de falta de respecte", aclareix el noi. "Estic convençut que si Puigdemont acaba sabent que m'he tatuat la seva cara s'ho prendrà bé. Jo l'animo a tenir forces, que faci el que hagi de fer i que tiri sempre endavant amb tot".